BUFFET

Diesi7 – Instruments Musicals som distribuidor oficial a Catalunya dels prestigiosos clarinets Buffet Crampon.

Cada clarinet té una ànima pròpia que el fa únic, en escollir el teu clarinet volem que sigui un dia especial on el puguis triar entre diversos del mateix model fins a trobar el més proper a tu, el teu clarinet, el clarinet que t’acompanyarà segurament al llarg de la teva trajectòria musical.

SERVEIS QUE T’OFERIM:
– Un servei tècnic qualificat. El nostre tècnic Didac Mirallas us acompanyarà durant la prova del vostre clarinet que tindrà
lloc al showroom de Buffet.
– Una Revisió Gratuïta. Creiem en el producte que venem, el fem nostre i el volem seguir dia a dia, per aquest motiu us oferim una revisió gratuïta per controlar que la mecànica i la fusta està al 100%.
– 2 anys de Garantia. Estem recolzats per una gran marca mundial com es BUFFET amb seu a Barcelona i per un servei tècnic experimentat a la nostra botiga.
– Finançament. Et facilitem, si s’escau, la possibilitat de finançar la compra del teu clarinet en còmodes mesos sense interessos.
– Cita Prèvia. Volem que sigui un dia únic, un dia per escollir el teu clarinet, un dia que surtis amb un somriure, t’oferim un espai i un servei personalitzat, un servei tu a tu on podràs provar amb tranquil·litat els clarinets i fer un canvi d’impressions. Per aquest motiu, et demanem que ens facis una cita prèvia, per poder reservar el showroom de BUFFET i poder oferir el millor de nosaltres a tu i només a tu.